Sos szafranowy 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Sosy » Sos szafranowy

Sos szafranowy

Przepis wg Kotanyi

Składniki (na 4 porcje):

  • 150g wywaru rybnego
  • 150g śmietanki 30%
  • 1/2 łyżeczki szafranu Kotanyi
  • 50g białego wytrawnego wina
  • 50g schłodzonego masła
  • sól

1. Zagotować wywar rybny ze śmietanką i pozostawić na małym ogniu do zgęstnienia.

2. Dodać kawałki schłodzonego masła i doprawić solą.

3. Na końcu dodać białe wytrawne wino i szafran.

4. Całość delikatnie zagotować.

Sos jest doskonałym dodatkiem do białych ryb gotowanych, duszonych i smażonych.

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '77' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]