Gulasz pot-au-feu 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Kuchnia francuska » Gulasz pot-au-feu

Gulasz pot-au-feu

Przepis wg Royal Brand

Składniki:

  • około 1/2 kg mięsa wołowego oraz drobiowego
  • około 1/2 litra wywaru rosołowego
  • mieszanka przypraw Gulasz pot-au-feu Royal Brand
  • szklanka wody
  • kieliszek koniaku

Mieszankę Royal Brand namoczyć w szklance wody. Do garnka włożyć mięso wołowe oraz drobiowe, najlepiej pokrojone. Wstepnie zagotować, dodając wywaru rosołowego. Następnie dodać mieszankę przyprawową Royal Brand i gotować przez około 30 minut najlepiej pod przykryciem. Dodać nieco koniaku. Pyszne danie francuskie gotowe.

Smacznego!

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '2' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]