Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » Przepisy na Boże Narodzenie » Śledzie w winnej zalewie

Śledzie w winnej zalewie

Przepis wg Kamis

Składniki:

Do octu dodać 300 ml wody, cukier i zagotować. Śledzie wymoczyć (przez ok. 2 godz.) w zimnej wodzie, osuszyć i pokroić na kawałki o długości ok. 3 cm. Cebule pokroić w plasterki, koperek posiekać. Śledzie wymieszać z cebulą, koperkiem, rozgniecionymi goździkami, ziarnami pieprzu i pokruszonymi liśćmi laurowymi. Zalać zalewą octową i wstawić do lodówki na kilkanaście godzin.

comments powered by Disqus


Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU