Schab po beskidzku z kiszoną kapustą 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Kuchnia polska » Schab po beskidzku z kiszoną kapustą

Schab po beskidzku z kiszoną kapustą

Przepis wg Royal Brand

Składniki:

Schab opłukać, pokroić na kotlety. Kotlety rozbić tłuczkiem, oprószyć mąką, podsmażyć na patelni, najlepiej na oleju. Następnie wsypać część zawartości torebki z przyprawą Royal Brand do schabu po beskidzku, podlać wodą i dusić około 15 - 20 minut. Następnie na dno żaroodpornego naczynia położyć połowę mieszanki , na nią kotlety, a na wierzch drugą część mieszanki. Naczynie przykryć i włożyć do piekarnika na 30 minut o temperaturze około 150 - 180 stopni. Po upływie 30 minut potrawę zalać śmietaną wymieszaną z mąką, wstawić do piekarnika na kolejne 15 minut. Pyszne danie gotowe.

Smacznego!

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '24' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]