Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » Kuchnia polska » Schab po beskidzku z kiszoną kapustą

Schab po beskidzku z kiszoną kapustą

Przepis wg Royal Brand

Składniki:

Schab opłukać, pokroić na kotlety. Kotlety rozbić tłuczkiem, oprószyć mąką, podsmażyć na patelni, najlepiej na oleju. Następnie wsypać część zawartości torebki z przyprawą Royal Brand do schabu po beskidzku, podlać wodą i dusić około 15 - 20 minut. Następnie na dno żaroodpornego naczynia położyć połowę mieszanki , na nią kotlety, a na wierzch drugą część mieszanki. Naczynie przykryć i włożyć do piekarnika na 30 minut o temperaturze około 150 - 180 stopni. Po upływie 30 minut potrawę zalać śmietaną wymieszaną z mąką, wstawić do piekarnika na kolejne 15 minut. Pyszne danie gotowe.

Smacznego!

comments powered by Disqus


Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU