Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » Przepisy na Boże Narodzenie » Sandacz po polsku

Sandacz po polsku

Przepis wg Kamis

Składniki:

Z włoszczyzny, cebuli i przypraw ugotować esencjonalny wywar. Sandacza lekko posolić wewnątrz, włożyć do brytfanki i zalać przecedzonym i ostudzonym wywarem, tak aby był całkowicie przykryty. Gotować na małym ogniu, pod przykryciem ok. 15-20 minut. Masło roztopić (nie rumienić), dodać drobno posiekane jajka i wymieszać. Gorącą rybę ułożyć na ogrzanym półmisku, skropić sokiem z cytryny i polać masłem z jajkiem.

comments powered by Disqus


Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU