Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » Przepisy na Wielkanoc » Pasztet z warzywami

Pasztet z warzywami

Przepis wg Kamis

Składniki:

Wykonanie:

Mięsa ugotować z przyprawami, zemleć, wymieszać z jajkami i namoczoną w wywarze odciśniętą bułką. Dodać przyprawy i dokładnie wymieszać. Połączyć z pokrojoną papryką, fasolką i cebulkami. Formę wysmarować tłuszczem i obsypać bułką tartą włożyć mięso, lekko uklepać i posypać bułką tartą. Piec ok. 1,5 godz. w temperaturze 190 C. Podawać jako wędlinę.

comments powered by Disqus


Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU