Karp egzotyczny z ananasem, białym winem i rumem 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Przepisy na Boże Narodzenie » Karp egzotyczny z ananasem, białym winem i rumem

Karp egzotyczny z ananasem, białym winem i rumem

Przepis wg Kamis

Składniki:

Z ryby usunąć ości i grzbiet, posypać od wewnątrz przyprawą do ryb, zwinąć w rulon (skórą na zewnątrz) i spiąć wykałaczką. Oprószyć mąką, usmażyć na oleju i przełożyć do żaroodpornego naczynia Ananasy zmiksować z alkoholem, przyprawić solą i pieprzem, polać rybę i zapiekać ok. 10 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 200 stopni. Podawać z ryżem.

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '64' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]