Jaja faszerowane (na ciepło) 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Przepisy na Wielkanoc » Jaja faszerowane (na ciepło)

Jaja faszerowane (na ciepło)

Przepis wg Kamis

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • sól
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki przyprawy do dań z jajek
  • 1 łyżka bułki tartej

Wykonanie:

Jajka, razem ze skorupką, przekroić ostrym nożem wzdłuż. Łyżeczką delikatnie wyjąć jajko ze skorupki. Białko i żółtko drobno posiekać, dodać masło, przyprawę i doprawić do smaku solą. Całość dokładnie utrzeć. Powstałą masą wypełnić połówki skorupek, posypać bułką tartą, docisnąć bułkę do masy i usmażyć, farszem do dołu, na rozgrzanym maśle. Podawać na gorąco.

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '109' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]