Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » Przepisy na Wielkanoc » Pieczeń z karkówki w marynacie staropolskiej

Pieczeń z karkówki w marynacie staropolskiej

Przepis wg Kamis

Składniki:

  • 1,5 kg karkówki
  • 4-6 ząbków czosnku
  • 3 torebki marynaty staropolskiej
  •  1/2 szklanki oleju
  • 1 szklanka wytrawnego, czerwonego wina

Wykonanie:

Marynatę rozprowadzić z winem i olejem. Mięso umyć, natrzeć rozgniecionym czosnkiem i włożyć do marynaty. Odstawić na min. 12 h. Piec w temp. 180 st.C przez 1,5 – 2 h.

comments powered by Disqus


Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU