Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » Dania z ryb » Panga pieczona w folii z pieprzem cytrynowym

Panga pieczona w folii z pieprzem cytrynowym

Przepis wg Raj Smakosza

Składniki:

Filety umyć, posolić i przyprawić pieprzem cytrynowym. Pieprz cytrynowy nadaje rybie wstapaniełgo aromatu i cytrynowego posmaku. Tak przygotowane filety zawinąć w folię aluminową, ułożyć na blaszce lub w naczyniu żaroodpornym i piec w piekarniku 20 - 30 minut w temperaturze 180 st. C.

Ryba upieczona w folii będzie miękka i soczysta. Podawać z gotowanymi ziemniakami i brokułem lub surówką wg uznania.

comments powered by Disqus


Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU