Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » Dania z drobiu » Indyk w tajskim sosie curry

Indyk w tajskim sosie curry

Przepis wg Kamis

Składniki:

1. Piersi z indyka pokrój w paseczki i smaż przez 2 minuty na gorącym oleju.

2. Zawartość opakowania dokładnie wymieszaj z 50ml wody (1/5 szklanki) i dodaj do mięsa.

3. Następnie dodaj mleko kokosowe.

4. Całość duś pod przykryciem przez około 7 minut od czasu do czasu mieszając.

5. Gorące danie podawaj z ryżem.

Smacznego!

Nasze propozycje: Dla urozmaicenia smaku do podsmażonego indyka możesz dodać zieloną fasolkę szparagową.

comments powered by Disqus


Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU