Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » Kuchnia francuska » Gulasz pot-au-feu

Gulasz pot-au-feu

Przepis wg Royal Brand

Składniki:

  • około 1/2 kg mięsa wołowego oraz drobiowego
  • około 1/2 litra wywaru rosołowego
  • mieszanka przypraw Gulasz pot-au-feu Royal Brand
  • szklanka wody
  • kieliszek koniaku

Mieszankę Royal Brand namoczyć w szklance wody. Do garnka włożyć mięso wołowe oraz drobiowe, najlepiej pokrojone. Wstepnie zagotować, dodając wywaru rosołowego. Następnie dodać mieszankę przyprawową Royal Brand i gotować przez około 30 minut najlepiej pod przykryciem. Dodać nieco koniaku. Pyszne danie francuskie gotowe.

Smacznego!

comments powered by Disqus


Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU