Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Zaloguj się lub jako:
Sklep » XXL dla gastronomii » Mieszanki przyprawowe » Grill Mates MONTREAL STEAK przyprawa do potraw z grilla (PET) - 900g


Grill Mates MONTREAL STEAK przyprawa do potraw z grilla (PET) - 900g (Kamis Gastronomia) - kliknij, aby powiększyć
Produkt niedostępny

Dostawa
od 14 zł


sprawdź szczegóły!
 
Kamis Gastronomia
Grill Mates MONTREAL STEAK przyprawa do potraw z grilla (PET) - 900g

Montreal Steak to mieszanka przyprawowa posiadająca walory zarówno przyprawowe jak i dekoracyjne. Kompozycja przypraw: czosnku, pieprzu, chili, z dodatkiem nasion kopru ogrodowego i kolendry nada potrawom wyrazisty smak, a gruboziarnista struktura podniesie walory estetyczne przygotowanych mięs. Doskonała do steków, filetów z kurczaka, sznycli z indyka, karkówki oraz ryb. 

Składniki mieszanki przyprawowej: sól, czosnek, pieprz czarny, nasiona kopru, nasiona kolendry, chili, olej roślinny słonecznikowy, aromat naturalny, barwnik: ekstrakt z papryki. 

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gorczyca, seler, soja, mleko, zboża zawierające gluten, jaja i sezam.

Przepisy:

Steki z karkówki w sosie gorczycowym - 10 porcji

Składniki: 10 steków z karkówki, 3 szalotki, 1 łyżka miodu, 2 łyżki masła, olej, 200ml białego wina, Grill Mates Montreal Steak, Oleato Kamis, Musztarda Dijon Kamis, Musztarda Francuska Kamis.

Przygotowanie: Mięso oprósz przyprawą Grill Mates Montreal Steak, posmaruj olejem, odstaw na kilka godzin. Piecz na grillu.

Sos: Szalotki pokrój w kostkę, podsmaż na maśle na złoty kolor, podlej białym winem, duś około 10 minut. Dodaj 300ml Oleato Kamis, Musztardę Dijon Kamis, szczyptę pieprzu, miód. Redukuj do uzyskania gęstego sosu. Na koniec dodaj łyżkę Musztardy Francuskiej Kamis. Podawaj ze smażonymi krążkami z cebuli.

 

Grillowany indyk z sałatką ziemniaczaną i grzybami - 10 porcji

Składniki: 10 plastrów filetów z indyka, 1kg młodych ziemniaków, 200g kurek, 200g borowików, 2 cebule, pół pęczka koperku, 100ml oleju, 200ml wody, Grill Mates Montreal Steak, sos koperkowo-ziołowy Kamis.

Przygotowanie: Indyka oprósz Grill Mates Montreal Steak, posmaruj olejem, odstaw na kilka godzin. Ziemniaki ugotuj, lekko ostudź, obierz ze skóry, dodaj obsmażone grzyby, pokrojoną w kostkę cebulę i posiekany koperek. Olej wymieszaj z wodą, dodaj 2 łyżki sosu koperkowo-ziołowego Kamis, zmiksuj blenderem. Tak przygotowanym sosem zalej ziemniaki. Indyka piecz na grillu lub smaż 3-5 minut na każdej ze stron. Podawaj z sałatką.

 



Darmowa przesyłka kurierem DPD dla zamówień powyżej kwoty 300 zł
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:


Kotanyi Gourmet - Przyprawa do Pieczonego Kurczaka - 1000g

Przyprawa do Pieczonego Kurczaka - 1000g



Kamis (McCormick) - Przyprawa do szarlotki - 20g

Przyprawa do szarlotki - 20g



Prymat Gastroline - Przyprawa do steku gruboziarnista (PET) - 950g

Przyprawa do steku gruboziarnista (PET) - 950g



Prymat - Kucharek przyprawa uniwersalna - 1kg

Kucharek przyprawa uniwersalna - 1kg



Przyprawy Stasia - Estragon - 30g (pakiet 5 szt. = 150g)

Estragon - 30g (pakiet 5 szt. = 150g)



Prymat Gastroline - Przyprawa do kurczaka (PET) - 1100g

Przyprawa do kurczaka (PET) - 1100g



Przyprawy Stasia XXL - Chili mielone - 50g  (pakiet 20 szt. = 1000g)

Chili mielone - 50g (pakiet 20 szt. = 1000g)



Prymat Gastroline - Przyprawa kebab gyros - 1000g

Przyprawa kebab gyros - 1000g

comments powered by Disqus

Producenci
Przepisy kulinarne
Opinie o Raj Smakosza na Opineo.pl
 
 

 
Akceptujemy bezpieczne płatności online poprzez PayU